Flatbutiken

Du gör din beställning genom att skicka e-post till Flatbutiken, flatbutiken@frk.nu och ringa

Ulla, 0125-240 01.

Sätt in pengarna på Flatbutikens plusgirokonto 35 89 44-7 .
Det tillkommer en expeditionsavgift på 20: - inom Sverige och 50: - till utlandet.

JUBILEUMSKOPPEL!

Våra jubileumskoppel från Paw of Sweden med vår jubileumstag, finns i begränsad upplaga till det oslagbara priset 100:-/st

Många läckra färger: Blå, Orange, Koppar eller Guld
OBS! Då kopplen finns i begränsad upplaga -
Kolla med Ulla, flatbutiken@frk.nu , vilka färger som finns kvar INNAN beställning
.

NY UPPLAGA 2017!
Valpbroschyr 15 kr/st
> 5 st = 10 kr st

32 sidor fullpackade med tips och råd för nya och gamla flatteägare.

Affisch 15 kr (Ord. pris: 30 kr )
Klubblogons flat som tavla 50x70 cm.

Bildekal 15 kr
Logon, diameter 7 cm.

Bakrutestreamer 10 kr (Ord. pris: 25 kr)
Lycklig är den "flatcoated" som jobbar!

Reflexväst 85 kr

Reflexväst med Flatcoated retrieverklubbens logga. Storlek XL.

Reflexväst för hund 75 kr
Reflexväst för hund med Flatcaoted retrieverklubbens logga.

Musmatta 50 kr
Rund musmatta med Flatcoated retriever loggan.

Pins med logga 30 kr
Pins är små metallmärken som man kan fästa på kläder, kepsar etc.

Raskompendiet 2015

Beställs hos Jessica, kassor@frk.nu
35 sidor med härliga bilder och rasbeskrivning på vår fina ras. Några av våra duktiga uppfödare/domare har jobbat fram kompendiet som presenterades i samband med exteriördomarkonferensen 2015.

Priset inkl porto är 140 kronor som sätts in på Pg. 35 89 44-7  (Märk betalningen med namn och raskompendiet).

Raskompendie 2005 50 kr (Ord. pris: 85 kr)
Detta raskompendium för flatcoated retriever är framtaget för domarkonferensen 2005. Vår ambition och tanke med detta kompendium är att fömedla vår positiva bild av rasen flatcoated retriever. Medvetet har vi, med undantag av den gula valpen, valt bort att beskriva fel och avvikelser.

Samtliga bilder illustrerar hundar av utmärkt typ.

Rasstandarden beskriver vår ras och vår sak har varit att med våra erfarenheter och kunskaper förtydliga den på bästa sätt. Utvecklingen av rasen är mycket god och vi känner oss stolta över den höga kvalitet som finns i landet. Vi poängterar slutligen den acceptans som ska finnas av olika typer och som inryms i gällande standard.

Ett stort tack till de fotografer, speciellt Lillemor Böös och Åsa Lindholm, som låtit oss få använda deras bilder.

Rasböcker

Rasbok 1990: säljes mot portokostnad (Ord. pris: 200 kr)

Rasbok 1995: säljes mot portokostnad (Ord. pris: 325 kr)

Rasbok 2000: säljes mot portokostnad (Ord. pris: 350 kr)